Posters kan vara skillnaden mellan affär och miss!

Profilprodukter är en stor marknad och en viktig del i de flesta företags PR budget. Dock kan det vara enkelt att skippa profilprodukterna när det tryter lite i kassan och man vill spara in, oftast till fördel för sin digitala reklam, gör inte det! Det har i undersökning efter undersökning visat sig att man för bästa effekt bör kombinera både digital och fysisk reklam, läs mer i postnords undersökning här. Så dra istället ner lite på er övergripande PR-budget för att fortfarande kunna ordna både profilprodukter och digital reklam istället för att stryka en del helt!

Att motta en gåva är en underskattad form av PR, tänk själv den känsla du får när du mottar en present, det behöver inte ens vara något dyrt eller exklusivt. Är gåvan spontan och du inte hade några förväntningar sedan innan så kan även en enkel gåva få oanade känslomässiga effekter på mottagaren! Är gåvan väl uttänkt och anpassad för mottagaren kan den komma till användning under en lång tid och varje gång påminna mottagaren om era tjänster och ge en positiv känsla!

Ibland kan det vara denna positiva känsla som ger er den vinnande fördelen gentemot era konkurrenter och drar hem era framtida affärer! Sätt till sin kostnad och fördelarna som de inbringar är då profilprodukter en väldigt effektiv form av PR. Ni kan vid era kundbesök dela ut en gåva och profilprodukt som er mottagare och kund använder kontinuerligt, således påminns dem oftare om er existens och ni behöver på sikt inte besöka dem riktigt lika ofta vilket spar in arbetstid och pengar för er och ert företag.

posters

Se till att välja affischer som uppskattas och används av era kunder, en produkt som slängs i sopen på grund av dålig kvalité eller för att den inte används ger er inga pluspoäng. Tänk igenom vad era mottagare kan tänkas vilja ha och behöva och skapa en produkt som de kommer älska, då kan era posters leda till underverk!

För att få inspiration kan ni besöka en hemsida som har posters, ett av Sveriges största sortiment av posters hittar ni på posteryard.se. Där kan ni kolla runt i olika kategorier och få idéer och inspireras. Leta på de produkter som är bäst för era kunder! Behöver ni hjälp att hitta rätt kan ni be er leverantör om tips och hjälp, beskriv era tänkta mottagare så kan de ge er expertråd och ta fram den perfekta affischer för er och era mottagare!