Sida om profilprodukterDen här sidan är till för er som är intresserade av att veta mer om hur det fungerar med profilprodukter. Varje företag behöver hitta vägar för att synas och sprida sitt budskap. Ett väl beprövat sätt har visat sig vara via gratisprodukter som man delar ut till kunder eller besökare. Det skapar en positiv känsla när man får något, man upplever att företaget är vänligt och bra.

När det gäller att bestämma sig för vilken typ av produkter man ska beställa, är det allra bäst att kontakta en expert för råd och tips då det finns många fällor att trampa i. Ett vanligt fel är att man inte vill lägga så mycket pengar på detta. Man kanske ska beställa 1000 bläckpennor och vill hålla nere priset eftersom man tycker det blir mycket på en gång. Det kan vara värt att lägga några extra kronor på beställningen för att slippa dela ut pennor som går sönder så fort någon tappar den i golvet. Då blir man besviken och, vare sig det är medvetet eller omedvetet, tänker man att företaget som delade ut en dåliga pennan också är dåligt. Detta vill givetvis varje företag undvika!

Tänk på kvaliteten och tänk på i vilket sammanhang produkten ska delas ut. Är det på en mässa är det smart att ha satsat på en produkt som syns bra i mängden bland alla andra företag som är där i samma syfte. Färg är ofta det mest effektiva men det kan även handla om en ovanlig produkt eller en produkt som har ett ljud.